Mindig van megoldás...

Főnix

Főnix

Minden Egy

2017. április 03. - Anna G.

Kérdés: Milyen szellemi gyakorlatokat érdemes végezni egy sürgő-forgó világban? A legtöbb embernek munkája, családja van, és sok minden elvonja a figyelmét.
lasz: A spirituális célok elérésére irányuló törekvés választás vagy döntés eredménye. Mindössze annyi szükséges, hogy hajlandóak legyünk rá, és végigmenjünk az úton. Egy egyszerű spirituális eszme is meglepően hatékony eszköznek bizonyulhat. A puszta elhatározás, hogy kedvességgel, megbocsátással és együttérzéssel viszonyulunk az élet minden megnyilvánulási formájához, önmagunkat is beleértve, olyan eszközt ad a kezünkbe, amelynek segítségével eltávolíthatjuk a szellemi fejlődés legfőbb akadályait.
Az alázat beláttatja velünk, hogy az elme korlátozott, és nem tudhat mindenről, ami az események hátterében áll. Ezt felismerve készségesen lemondunk mások hibáztatásáról és elítéléséről, és e változás eredményeképpen hajlandóak leszünk lemondani a világ tapasztalatáról Isten javára. Nyilvánvalóvá válik, hogy a világ nem igazán tart igényt személyes véleményünkre. Ha úgy döntünk, hogy könyörületességgel tekintünk a világ eseményeire, akkor a látható viszonyok magyarázatának többféle módja és más lehetőségek közül is választhatunk."
David R. Hawkins - A Valódi Én hatalma (A Mindenség szeme) 11. Fejezet.

hildegard_szelesebb.jpg

 

süti beállítások módosítása